Bylinkové čaje, sušené byliny


Bylinky na lámavé nehty, padání vlasů, problematická pleť, vyrážka, pupínky, akné, vypadávání vlasů, alopecie

10.10.2012 20:48

Lámavé nehty, vlasy, problematická pleť

5.1.2010

 

Dobrý den, mám již delší dobu lámavé nehty, které nerostou, vlasy se mi lámou také, pleť mám suchou se sklonem k tvorbě pupínků, které jsou bolestivé a hojí se pomalu. Je mi 47 let. Děkuji předem za odpověď. Renata.

Dobrý večer, Renato, na vaše potíže bych Vám doporučila bylinkovou čajovou směs VLASY/NEHTY/KŮŽE v kombinaci se bylinkovou směsí PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE. Na mytí vlasů zkuste používat JÁDROVÉ MÝDLO a vyhněte se šamponům a kondicionérům, které obsahují silikony, barviva a umělé vůně. To samé platí o pleťových přípravcích, používejte jen přírodní kosmetiku (např.Tarani). Na vyrážky a stroupky ve vlasech by byla vhodná domácí MĚSÍČKOVÁ MAST. Dále máme nově v nabídce RICINOVÝ OLEJ, který se používá proti padání řas, na hustší obočí, proti padání vlasů, proti třepení a lámání nehtů, na roztřepené konečky vlasů apod... Také by stálo za to poradit se s lékařem, můžete mít nedostatek určitých minerálů, vitamínů i například problém s dobrou funkcí ledvin. Dodržujte pitný režim a zkuste i dietu na pročištění organismu. Jak pečovat o své vlasy najdete pod tímto proklikem. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje a další produkty objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

 

Bylinky na lámavé nehty, vlasy, problematická pleť, jádrové mýdlo na mytí vlasů, vyrážka, pupínky, akné, padání vlasů, vypadávání vlasů, lámavé vlasy, alopecie, mast na, strupy ve vlasech, seberoický ekzém

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA