Bylinkové čaje, sušené byliny


Bylinky na zánět vejcovodu, neplodnost, podpora otěhotnění, myom, cysta, štítná žláza

10.10.2012 21:48

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké bylinky či čaje byste mi doporučily. Snažíme se s manželem o miminko asi už 3 roky. Před rokem jsem byla na operaci kde mi odstranily jeden vejcovod ktery byl zánětlivý a druhy jsem měla otočeny. Často se mi dělají cysty a také trpím zaněty. beru prašky na štítnou žlázu, ale nechce se mi je brat a chtěla bych radeji nějaké bylinky či nejakou detoxikaci. ale nevím s čím začít. děkuji za radu M.

Dobrý den, nejlepší by asi byla kombinaci bylinkového čaje NEPLODNOST/PODPORA OTĚHOTNĚNÍ v kombinaci s bylinkovým čajem PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE, případně užívat bylinkový čaj ŠTÍTNÁ ŽLÁZA / LYMFA Dále jsou pro vás vhodné bylinkové sedací koupele MYOM/CYSTA/VÝTOK. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje a další produkty objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

 

Bylinky na zánět vejcovodu, neplodnost, podpora otěhotnění, myom, cysta, štítná žláza, myom na děloze, výtok z pochvy, zánět

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA