Bylinkové čaje, sušené byliny


Dlouhodobě afty, problém s afty, bylinky na afty, intolerance glutenu, gluten, alergie

21.11.2012 23:00

Nikdy jsem neměla afty v ústech, až po prodělané viroze na kterou mi lékař ordinoval ATB, opakovaně po 3 měsících potíže s močovým měchýřem další ATB. Po roce problémů a vybrání Wobenzymu mi zůstaly pouze afty a citlivá sliznice dutiny ústní. Zkoušela jsem vitamíny probiotika,nyní užívám phyto Chi.Imunita je to lepší,cítím se celkově líp, ale problémy s dutinou ústní jsou stále, stomatolog mi nepomohl, obv.lékař pouze řěší léčbu lugol.roztokem, ale příčinu nikdo nevyléčil. Prosím touto cestou o radu. Díky Vlasta Ch.

Dobrý den, Vlasto, na Vaše potíže bych Vám doporučila bylinkový čaj PROČIŠTĚNÍ/DETOXIKACE v kombinaci s bylinkovým čajem JÁTRA/SLEZINA/SLINIVKA. Vhodné jsou také bylinkové sedací koupele IMUNITA. Podívejte se také na možné DUŠEVNÍ PŘÍČINY AFTU, kterými mohou být naštvanost, potlačený vztek apod. Afty mohou být důsledkem stresu, nedostatku některých vitamínů a minerálních látek, virového původu, někdy mohou afty vyvolat kořeněné pokrmy, rajčata, papriky, přesolené potraviny, jakou jsou třeba bramborové lupínky, citrusy, apod. Často se hovoří také v souvislosti s afty o tom, že afty mohou vyvolat barviva, konzervanty (především kyselina benzoová, kyselina sorbová apod.) a aromata obsažená v potravinách, zvláště u citlivých jedinců, dále to může být také gluten, který je bílkovina obsažené v pšenici, žitu, ječmeni a ovsu. Můžete mít intoleranci právě na tuto obilnou bílkovinu! Proto vyzkoušejte upravit jídelníček tak, abyste se těmto aditivům a bílkovině gluten vyhnula, viz některé tipy zde: přísná jaterní dieta, úprava jídelníčku. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje a další produkty objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

 

Bylinky na, dlouhodobě afty, problém s afty, bylinky na afty, léčba aftů v ústech, intolerance glutenu, gluten, alergie na gluten

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA