Bylinkové čaje, sušené byliny


Dráždivý a suchý kašel, opakované angíny u dospělého

19.11.2012 13:39

Dobrý den, mám již několik let vyoperované krční mandle, ale v poslední době se mi vrací kašel, který je suchý a dráždivý, mandle mi vyndaly kvůli častým angínám, na které už teď naštěstí netrpím. Kvůli kašli v noci nemohu vůbec spát. Ráno jsem podrážděná a nevyspalá. Nemůžu si pořádně odkašlat, jakoby mi tam furt něco sedělo. Děkuji za odpověď, Renáta B.

Dobrý den, Renáto, na Vaše potíže bych Vám doporučila užívat bylinkový čaj PRŮDUŠKY/DÝCHACÍ POTÍŽE/BRONCHITIDA/ODHLENĚNÍ v kombinaci s bylinkovým čajem PROTI KAŠLI, vhodné mohou být i zklidňující bylinkové sedací koupele KLIDNÉ NERVY/NESPAVOST. Dále bych Vám doporučila užívat MATEŘÍDOUŠKOVÝ SIRUP , na průdušky a uvolnění hlenů obklad na průdušky, na hrudník je vhodná nejen před spaním ANÝZOVÁ MAST nebo ROZMARÝNOVÁ MAST. Mast se dá natírat na průdušky i v podobě zábalů. ANÝZOVÁ MAST a ROZMARÝNOVÁ MAST napomáhá zlepšit dýchání a pomáhá rozpouštět hleny. Čaj na odhlenění však podávejte maximálně do 17 -18 hodin, aby nedocházelo k uvolňování hlenů a k dráždění ke kašli během noci. Čaj proti kašli si můžete připravit navečer před spaním. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje a další produkty objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

Bylinky na dráždivý a suchý kašel, opakované angíny u dospělého
bylinky na kašel, bylinkový čaj proti kašli,  zánět průdušek, bylinky na zahlenění, bylinkový čaj na  odhlenění, kašel v noci, noční záchvaty kašlání


 

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA