Bylinkové čaje, sušené byliny


LÉČENÍ A UZDRAVOVÁNÍ

22.02.2012 09:29

Někteří lidé se ptají, jak se pozná uzdravení od Boha a jak je to vlastně s léčiteli. Pokud vám léčitel tvrdí, že vás vyléčí on, buďte opatrní. Buďte ale opatrní i pokud vám řekne, že vás léčí ve jménu božím. Mnozí věštci a léčitelé používají křesťanské symboly, stejné jako používá církev: svěcenou vodu, posvátný olej, sůl, kadidlo, svíčky, modlitby, dokonce se i často ohánějí slovem exorcismus (vymítání ďábla).

Člověk třeba přijde a řekne: "Jsem uzdraven, pomohlo mi to." Jistě, že tomu tak může být, ale důležité je poznat zdroj uzdravení, protože pokud se dotyčný uzdravil díky Bohu, je mu to ku prospěchu. Jestliže ale zdrojem uzdravení není Bůh, ale ďábel, toto uzdravení vás dříve nebo později zničí. Proto je třeba se ZŘÍCI každého uzdravení, zprostředkovaného věštci a podobnými osobami, protože se jedná o uzdravení, které vás zaslepuje a které se v konečném důsledku obrátí proti vám!

Cítíte se po léčbě nebo léčitelské praktice špatně? Trápí vás pocity viny, připadáte si hrozně, odmítáni, nehodni Boha?

Vyznejte své hříchy Ježíši a proste za své uzdravení Boha. Počítejte ale s tím, že Bůh nemusí vaše prosby vyslyšet. Za prvé s vámi může mít úplně jiné plány, takže vám může uzdravit něco jiného, a za druhého jste třeba vy dlouho odmítali jeho.

Například jedna žena si připadá velice tlustá a chce, aby Bůh způsobil, že zhubne. Bůh ji ale uzdraví úplně jiným způsobem, nechá ji takovou, jaká je a uzdraví její Duši. Tato žena si už nebude připadat tlustá a méněcenná, její Duše se uzdraví, prožije Lásku Boží a ona bude moci hlásat ostatním svou radost z duševního uzdravení.

Je možné, že jste se v křesťanském prostředí setkali s negativním názorem na byliny. Tyto názory vychází z toho, že léčivé byliny byly často zneužívány pro různé rituály a šarlatánské praktiky, byla jim přiřkávána kouzelná moc a podobně. Rozhodnete-li se užívat byliny nebo jakýkoliv jiný lék, požádejte o vaše uzdravení ve jménu Ježíše Krista. Byliny stvořil Bůh a vyléčit se můžete jen díky němu, ne díky nějakým věštcům, jasnovidcům, šamanům, léčitelům, psychotronikům a podobně.

Bůh vás nebude soudit za vaši minulost, pokud budete svých hříchů úpřimně litovat a uděláte vše proto, abyste způsob svého chování změnili.

Bůh vás miluje takové, jací jste.

 

 

 

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA