Bylinkové čaje, sušené byliny


Nadměrné pocení, problém s pocením, bylinky proti pocení, klimakterium, menopauza, návaly horka, hormonální nerovnováha

21.11.2012 21:44

Dobrý den, je mi 41 let a v poslední době se stále intenzivně potím. Cítím chvílemi úplné návaly horka. Nevím si už rady, je to velice nepříjemné. Žádné antiperspiranty mi nepomáhají, nebo jen chvíli. Gynekoložka mi naznačovala, že už jde asi o stavy před menopauzou. Není to brzy? Ještě přemýšlím o miminku... Marie B.

Dobrý den, Marie, nadměrné pocení může být způsobeno mnoha příčinami, například zvýšená tvorba potu se může objevit při špatné činnosti štítné žlázy, dále, pokud je zvýšený cholesterol, neléčená cukrovka, vleklé infekční nemoci nebo také vliv stresu. Nejlepší by tedy bylo poradit se s lékařem, aby se vyloučily tyto okolnosti, pak by se zřejmě potvrdilo, že se jedná o hormonální změny, kdy žena zhruba 5-10 let před ukončením menstruace (zhruba mezi 45.-55.rokem) může mít nepravidelné měsíčky, pociťovat návaly horka, pocení, podrážděnost, špatné nálady, depresivní stavy, úzkosti apod. Pomoci si můžete vhodně upraveným jídelníčkem, zvýšeným příjmem kalcia (dochází k řídnutí kostí), dále zvýšit spotřebu sójových pokrmů, neboť obsahují rostlinné hormony, omezit kávu, kořeněná jídla a dopřát si pohyb na čerstvém vzduchu. Z našeho bylinářství mohu doporučit užívat bylinkový čaj PŘÍRODNÍ VIAGRA PRO ŽENY v kombinaci s bylinkovým čajem HORMONÁLNÍ NEROVNOVÁHA. Pokud si budete přát uvedené bylinkové čaje a další produkty objednat, ozvěte se prosím na tel. číslo: 722 185 795, mailem na: bylinky.maya@seznam.cz nebo si bylinky kupte přímo v e-shopu BYLINÁŘSTVÍ MAYA. Počítejte, že kolik roků nemoc trvá, tolik měsíců může být nutné bylinky pít, minimálně však 3 měsíce.

Přeji krásný den! ANDREA MAYA -  BYLINKY MAYA, BYLINÁŘSTVÍ MAYA

Bylinky na nadměrné pocení, problém s pocením, bylinky proti pocení, klimakterium, menopauza, návaly horka, bylinkový čaj proti pocení a návalům horka

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA