Bylinkové čaje, sušené byliny


Obezita, nadváha, jak zhubnout, jak potlačit chuť k jídlu

18.07.2015 12:56

Obezita, nadváha, jak zhubnout, jak potlačit chuť k jídlu

 

Dobrý den, potřebuji zhubnout. Chodím s hůlkami a nějak to nepomáhá. něco na potlačení chutí. Někdy mě honí mlsná. zhubnout bych potřebovala ze 25kg , Zatím mně nic nebolí ,ale mám vysoký krevní tlak , cholesterol.

Děkuji za radu. Miroslava N.

 

Dobrý den, je nutno jíst pravidelně 5x denně malé dávky, dále zařadit do jídelníčku zdravé oleje (kokosový, dýňový...), které se obvykle užívají 1-2 lžíce denně. Vyhnout se tučným, smaženým, obalovaným potravinám. Nyní v létě jíst hodně syrové stravy (ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové koktejly), libová masa (dušené, vařené v páře, lehce ogrilované na pánvi bez tuku), každé sousto je nutno dlouho žvýkat. Vynechat sladké limonády, konzervanty, barviva, umělá aromata, pít hlavně vodu, čaje... Z bylinek lze potom doporučit např. kotvičník (více info najdete zde - kotvičník) - a dále např. břízu, zelený čaj apod.
Myslím, že by možná stálo za to vyzkoušet nesnažit se potlačit chuť k jídlu, ale naopak tělu dopřát v minimálních dávkách to, po čem prahne (např. si vychutnat kostičku čokolády apod.). Pak by se to mělo vše zklidnit.

V nabídce BYLINÁŘSTVÍ MAYA najdete také bylinkové čaje REDUKTAN

 

Knihu o syrové stravě najdete zde:


andrea maya

—————

Zpět



www.bylinarstvi-maya.cz www.bylinky-maya.cz www.poradna-zdravi-zdarma.cz BYLINKY MAYA